UVOZ VOZILA

Uvoz vašega sanjskega avtomobila

Pri nas je uvoz avtomobila popolnoma transparenten. Po svojih najboljših močeh se potrudimo, da so vam vsi stroški uvoza avtomobila jasno znani.

Zaupajte uvoz sanjskega
avtomobila strokovnjakom

Zanesite se na strokovnjake na področju uvoza avtomobilov, ki vam pomagajo pri iskanju pravega avtomobila, pregledu, izračunu stroškov uvoza, ureditvi financiranja in varnem nakupu. Smo podjetje, ki se že dlje časa ukvarja s prodajo in uvozom vozil po naročilu. Za svoje stranke želimo le najkakovostnejšo storitev na področju uvoza vozila. Do sanjskega vozila ste oddaljeni le nekaj korakov.

Kvalitetna storitev

Vse od A do Ž uredimo na enem mestu. Zato lahko preprežemo vsako oviro, da zagotovimo odlično izkušnjo in kakovost.

Varnost pri nakupu

Nudimo možnost dokupa 12 ali 24 mesečnega jamstva preko našega partnerja. Vsako vozilo preverimo ali ustreza kriterijem varnega nakupa.

Hitra storitev

Z lastno avtovleko lahko poskrbimo, da je avtomobil pri nas že naslednji dan po plačilu.

Zadovoljstvo kupca

Ker nam vaše zadovoljstvo veliko pomeni, vam pomagamo tudi v primeru, če vam avtomobil ni všeč ali ni takšno kot ste pričakovali.

Koraki do uvoza vašega sanjskega avtomobila

Omogočamo vam zares preprost uvoz avtomobila. Z nami je postopek uvoza avta celo zabaven, saj poskrbimo za vse nevšečnosti pri uvozu vozil.

Povpraševanje

To najlažje storite preko spletnega obrazca na naši spletni strani. Lahko nam pošljete tudi elektronsko sporočilo, nas pokličete, veseli pa bomo tudi vašega obiska.

Iskanje vozila

Za vas poiščemo več primernih opcij glede na vaše želje. Sodelujemo tudi na evropskih licitacijah in je možen nakup vozila prav tako preko licitacije.

Preverjanje vozila

Za vas preverimo zgodovino servisiranja, kilometre, morebitne hibe ali poškodbe vozila. Če vozilo ne ustreza našim kriterijem, iščemo naprej.

Pregled vozila

Po dogovoru vozilo še enkrat pregledamo na lokaciji za morebitne skrite napake.

Nakup vozila

Ko ste vi in mi zadovoljni, nato opravimo nakup vozila in ga pripeljemo z avtovleko.

Transport in dobava

Prevoz vozila opravi naš partner avtovleke. Za hitrejšo dobavo imamo tudi lastno avtovleko, da je vozilo lahko v Sloveniji že dan po plačilu.

Priprava vozila

Ko prejmemo vozilo uredimo vse potrebne postopke za registracijo vozila (homologacija in plačilo davka na motorna vozila). Za vsa naša vozila opravimo tudi zunanje in notranje čiščenje.

Prevzem sanjskega vozila

Ko je vozilo pripravljeno sledi vaš prevzem vozila in ureditev zavarovanja ter registracije, kar lahko opravimo tudi mi v vašem imenu.

Odpeljite vaš avtomobil

Vaše sanjsko vozilo je zdaj v vaših rokah. Želimo vam srečno vožnjo in veliko kilometrov!

Obrazec za naročilo

Izpolnite spodnji obrazec in si naročite vozilo po svojih željah.

Napišite vaše želje.
Npr.: Audi A4
Npr.: 1.2 TFSi, 1.6 TDI, 2.0 HDI
Vnesite okvirno ceno vozila.
Vnesite tudi druge želje glede zunanjosti.
POKLIČITE NAS
ALI NAM PIŠITE NA E-MAIL